Engagera dig

Ifall du skulle vara intresserad av att bli medlem i HBG TTJ och volontärarbeta med att bemanna chatt, så är det bara att fylla i formuläret nedan och maila det. Vi kontaktar dig så fort vi fått din intresseanmälan Ett medlemskap är krav för att få vara en del av HBG TTJ, och ett års medlemskap kostar 50 kronor per år. Varje år erfordras ny betalning om 50 kronor.

Stötta oss

Vi strävar efter att vara en utvecklande och framåtsträvande organisation och som ideell organisation är HBG TTJ alltid i behov av annan hjälp än enbart sådan som rör pengar. Har du tips eller råd på saker vi bör göra eller någonting vi bör känna till, så är detta av största intresse. Detta gäller allting som rör psykisk ohälsa, psykiskt välmående, ätstörningar, barn i skilsmässo-relationer, mobbning, självskadebeteende, alkohol, våld i hem, sexualitet etcetera. Listan kan göras lång! Är du en person som skulle vilja föreläsa för oss, på annat sätt delge information till oss, eller helt enkelt bara komma i kontakt med oss för vidare diskussion gällande någonting – maila oss gärna på hej@hbgttj.se HBG TTJ är en ideell förening, som drivs med hjälp av en styrelse som slutgiltig beslutsfattare tillsammans med alla aktiva medlemmar. Som medlem i föreningen kan du sitta i styrelsen. Ifall detta är någonting som låter intressant, maila till hej@hbgttj.se och märk mailet med Styrelse. Det är alltså ett krav att vara medlem i föreningen HBG TTJ för att kunna sitta i styrelsen.

PS! Vi skriver gärna ett intyg på att du suttit i styrelsen, efter ditt år som ledamot, som kan vara meriterande vid kommande jobbansökningar eller till andra styrelseuppdrag.

Helsingborgs tjej-och transjour

BLI MEDLEM

Ett års medlemskap kostar 50 kronor per år. Varje år erfordras ny betalning om 50 kronor.

BLI MEDLEM

Ett medlemskap kostar 50kr per år. Märk betalningen med Medlem.

Swisha 123 382 70 29 

Bankgiro  5461-9408 

DONERA

Vi tar ödmjukast emot donationer utan att medlemskap erfordras.

VALFRI SUMMA

Vi strävar efter att vara en utvecklande och framåtsträvande organisation och som ideell organisation är HBG TTJ alltid i behov av hjälp.

Swisha 123 382 70 29 

Bankgiro  5461-9408 

Chattens öppettider:

Måndagar: 19:00 – 22:00

Torsdagar: 19:00 – 22:00