Engagera dig

Ifall du skulle vara intresserad av att bli medlem i HBG TTJ och volontärarbeta med att
bemanna chatt, så är det bara att fylla i formuläret nedan och maila det till hej@hbgttj.se. Vi kontaktar dig så fort vi fått din intresseanmälan.

Ett medlemskap är krav för att få vara en del av HBG TTJ, och ett års medlemskap
erfordrar en betalning om minst 100 kronor per år. Medlemsavgiften är alltså flytande med start på 100 kronor. Varje år erfordras ny betalning om minst 100 kronor.

Stötta oss

Vill du stötta oss, men har ingen möjlighet att vara volontär? Ingen fara! Alla ekonomiska bidrag är välkomna oavsett. Vårt Swish-nummer är 123 382 70 29. Tack för ditt bidrag!

Vi strävar efter att vara en utvecklande och framåtsträvande organisation och som ideell organisation är HBG TTJ alltid i behov av annan hjälp än enbart sådan som rör pengar. Har du tips eller råd på saker vi bör göra eller någonting vi bör känna till, så är detta av största intresse. Detta gäller allting som rör psykisk ohälsa, psykiskt välmående, ätstörningar, mobbning, självskadebeteende, alkohol, våld i hem, sexualitet etcetera. Listan kan göras lång!


Är du en person som skulle vilja föreläsa för oss, på annat sätt delge information till oss, eller helt enkelt bara komma i kontakt med oss för vidare diskussion gällande någonting – maila oss gärna på hej@hbgttj.se

 

HBG TTJ är en ideell förening, som drivs med hjälp av en styrelse som slutgiltig beslutsfattare tillsammans med alla aktiva medlemmar. Som medlem i föreningen kan du sitta i styrelsen. Ifall detta är någonting som låter intressant, maila till hej@hbgttj.se och märk mailet med Styrelse. Det är alltså ett krav att vara medlem i föreningen HBG TTJ för att kunna sitta i styrelsen.

Helsingborgs tjej-och transjour

BLI MEDLEM

Medlemsavgiften är flytande. Swisha det du kan - minst 100 kronor, maxgränsen väljer du själv.

BLI MEDLEM

Ett medlemskap kostar 50kr per år. Märk betalningen med Medlem.

Swisha 123 382 70 29 

Bankgiro  5461-9408 

DONERA

Vi tar ödmjukast emot donationer på valfritt belopp.

VALFRI SUMMA

Vi strävar efter att vara en utvecklande och framåtsträvande organisation och som ideell organisation är HBG TTJ alltid i behov av hjälp.

Swisha 123 382 70 29 

Bankgiro  5461-9408 

Chattens öppettider:

Måndagar: 19:00 – 22:00