SENASTE NYTT

Chatten är öppen idag 19-22. Skriv till oss om Chatten är öppen idag 19-22. 
Skriv till oss om vad som helst!
Idag är det suicidpreventiva dagen. En viktig dag Idag är det suicidpreventiva dagen. En viktig dag för att uppmärksamma att vi tillsammans måste våga prata och agera på suicidtankar för att undvika självmord. Mår du själv dåligt eller känner någon som gör det? Våga prata om det! 
Vi finns här! 💛
#suicidpreventivadagen #suicidprevention #suicidezero
Hur var din helg? Vi finns på www.hbgttj.se kl 19 Hur var din helg? Vi finns på www.hbgttj.se kl 19-22 ikväll! Skriv till oss om vad som helst!
CHATTEN ÄR ÖPPEN! Vill du prata med någon om va CHATTEN ÄR ÖPPEN! Vill du prata med någon om vad som helst? Vi finns här! 💛
#hbgttj #jour #helsingborg #aldrigensam
Chatten är öppen!! Prata med oss om vad som hels Chatten är öppen!! Prata med oss om vad som helst!!
#helsingborg #chatt #aldrigensam #trans #hbtq #ungdom
Efter en månads sommar-öppettider är vi nu till Efter en månads sommar-öppettider är vi nu tillbaka i vanlig rutin. Skriv till oss om vad som helst, vi finns här för dig! 
#trans #helsingborg #jour #förenadejourer

Skicka ett mail till oss

Vi svarar så fort vi kan. Är chatten öppen? Skicka ett meddelande till våra joursystrar.

Helsingborgs tjej- och transjour (HBG TTJ) är en ideell förening som syftar till att skapa en tryggare vardag i Helsingborg för unga tjejer, icke-binära och transpersoner mellan 13 och 25 år. I ett större perspektiv önskar HBG TTJ att kunna bidra till ett mer jämställt Helsingborg, med minskat våld och förtryckande strukturer. HBG TTJ vill verka som ett komplement till Kvinnojouren. Föreningen grundades i januari 2020 av Anna Björklund och Sissa Gustavsson.
Chattens öppettider:

Måndagar: 19:00 – 22:00

Torsdagar: 19:00 – 22:00